Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας η κουρού
Γέμιση :
1 κονσέρβα κομμένα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά
αλατοπίπερο
λάδι
1/2 ποτήρι κρασί
200ml κρέμα γάλακτος
250γρ τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Για την Γέμιση :
Σοτάρω τα κομμένα μανιτάρια, κρεμμύδι ψιλοκομμένη,κόκκινη και κίτρινη πιπεριά αλατοπίπερο.
Αφήνω να πιουν τα υγρά τους και ρίχνω λίγο λάδι. Σβήνω με λίγο κρασάκι. Ρίχνω μια μικρή κρέμα γάλακτος κι όταν είναι έτοιμο να το βγάλω ρίχνω και τριμμένο τυρί (εγώ έβαλα ρεγκατο).
Απλώνω το 1 φύλλο πάνω σε λαδόκολλα του ρίχνω λίγο λαδάκι και απλώνω τη γέμιση.
Στρώνω το πάνω φύλλο αλείφω λίγο λάδι και νερό. Κάνω τρυπίτσες με πιρούνι.
Ψήνω σε ζεστό φούρνο στους 180 περίπου 40 λεπτά και στους 200 αέρα 5 λεπτά ακόμη να πάρει χρώμα
Καλή επιτυχια
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου