Amfipoli News: Αγρια κόντρα του γιου Νετανιάχου με τους Τούρκους: Κάνατε γενοκτονία στον ελληνικό πληθυσμό - Σας κυβερνά ένας δικτάτορας

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Αγρια κόντρα του γιου Νετανιάχου με τους Τούρκους: Κάνατε γενοκτονία στον ελληνικό πληθυσμό - Σας κυβερνά ένας δικτάτορας



Συνεχίζεται η διαδικτυακή κόντρα του γιου του Βενιαμίν Νετανιάχου, Γιαίρ Νετανιάχου με τους Τούρκους μετά τη χθεσινή διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε από τουρκικά τρολς για την ανάρτησή του στο twitter όπου έγραψε: "Τερματίστε την κατοχή του Κουρδιστάν και της Βόρειας Κύπρου!".

Ο Γιαίρ Νετανιάχου επανήλθε σήμερα και ξεσπάθωσε κάνοντας μάθημα ιστορίας στους Τούρκους και η νέα ανάρτησή του έγινε viral, ενώ δεν δίστασε να γράψει ότι ο Ερντογάν είναι δικτάτορας.

Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε γηγενείς στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και κάνατε γενοκτονία στον τοπικό ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Κάνατε επίσης γενοκτονία στους Αρμένιους. Αυτήν τη στιγμή κατέχετε παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα που θέλει να καταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως στις μέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".


thetoc.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου