Amfipoli News: Χατσαπουρι πίτα στο τηγάνι για πρωινό

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Χατσαπουρι πίτα στο τηγάνι για πρωινό



  ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη:

500 γρ γάλα η νερό χλιαρό

1 φακελάκι μαγιά

1 φλ του καφέ ηλιέλαιο

1 κ γ αλάτι

1 κ σ ζάχαρη

Αλεύρι γοχ όσο πάρει περίπου ένα κιλό για να γίνει μαλακή ζύμη

Για την γέμιση:

Φέτα, γκούντα, 1 αυγό.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η ζύμη αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει. Ανοίγουμε στο μέγεθος του τηγάνι βάζουμε τη γέμιση, μαζεύουμε σε πουγκί και ξανά ανοίγουμε

Τα ψήνουμε στο ζεστό τηγάνι χωρίς λάδι σέ μέτρα μπρός χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν , αφού ψηθούν τα αλείφω με βούτυρο

8 κομμάτια μου βγήκανε

Η Συνταγή είναι από κ. ‎’Αννα Αννούλα‎ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου