Amfipoli News: Νέα στοιχεία στις έρευνες - «Κλειδί» η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Νέα στοιχεία στις έρευνες - «Κλειδί» η κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

 


Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών αναζητούν το ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και ερευνούν στιγμές απο την καθημερινότητα της οικογένειας, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου - Ο 32χρονος πιλότος θα κληθεί εκ νέου να περιγράψει το σκηνικό της δολοφονίας και τους δράστες

Νέα δεδομένα στις έρευνες, που ίσως να οδηγήσουν και στη λύση του μυστηρίου με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προκύπτουν μέσα απο τα όσα έχει πει στους αστυνομικούς η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν.

Οι αναλυτες του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να διαβάσουν «πίσω απο τις γραμμές» και τα όσα περιέγραψε η ψυχολόγος, προκειμένου να δουν αν και ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και στιγμές απο την καθημερινότητα της οικογένειας του πιλότου, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Εκτιμούν ότι ίσως η ψυχολόγος «φωτίσει» κάποια σκοτεινά σημεία και συνδράμει καθοριστικα στις έρευνες των Αρχών.

Την ίδια ώρα, ο 32χρονος πιλότος, που αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται απο το σοκ, θα κληθεί και πάλι να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και να ξεδιπλώσει λεπτομέρειες για το πώς βίωσε το σκηνικό του θανάτου, αλλά και για το προφίλ των τριών ληστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ειναι πενιχρά, ελάχιστα στοιχεία εχουν βρεθει μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη -οι δράστες φεύγοντας πήραν μέχρι και τις κάρτες μνήμης απο τις κάμερες -γεγονός που προβληματιζει τους αστυνομικούς. Οι επόμενες ημέρες, όπως λένε πηγές στο protothema.gr θα είναι καθοριστικές για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου