Amfipoli News: Ψαρονέφρι με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Ψαρονέφρι με μπέικον και σάλτσα μουστάρδας

 


ΥΛΙΚΑ

1 ψαρονέφρι

15-17 φέτες μπέικον

2 κουταλιές σούπας πικάντικη μουστάρδα

2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κουταλιά σούπας τριμμένο θυμάρι

200 γρ κρεμά γάλακτος..1 κουτί μικρό δλδ

χυμό από ένα λεμόνι

αλάτι, πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ

τα χτυπάτε ελαφρά και τα τυλίγεται το καθένα περιμετρικά με μια φέτα μπέικον τα οποία στερεώνετε με οδοντογλυφίδα

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές

Σβήνετε με το κρασί ,προσθέτετε το θυμάρι ,το αλάτι το πιπέρι

Μόλις εξατμιστεί όλο το κρασί ρίχνετε το λεμόνι .

Τέλος την μουστάρδα που έχετε ανακατέψει μέσα στην κρέμα γάλακτος.

Αφήστε να πάρει μια καλή βράση η κρέμα και κατεβάστε το τηγάνι από την φωτιά αφαιρείτε τα ξυλάκια σερβίρετε με άγριο ρύζι

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Gogo Samiou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου