Amfipoli News: Θαύμα: Σύντροφος νεκρού πρωταθλητή πήρε το σπερματοζωάριό του μετά θάνατον κι έμεινε έγκυος

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Θαύμα: Σύντροφος νεκρού πρωταθλητή πήρε το σπερματοζωάριό του μετά θάνατον κι έμεινε έγκυος



  Η σύντροφος του Αυστραλού πρωταθλητή στο snowboarding Άλεξ Πούλιν κατάφερε να μείνει έγκυος λαμβάνοντας το σπερματοζωάριό του αφού είχε πεθάνει.

Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη στην Αυστραλία από την εγκυμοσύνη της Έλιντι Βλαγκ, της συντρόφου του Άλεξ «Τσάμπι» Πούλιν που πέθανε τον Ιούλιο του 2020.
Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για οκτώ χρόνια και οι γιατροί κατάφεραν να αποσπάσουν από το πτώμα του ένα υγιές σπερματοζωάριο και ένα χρόνο μετά η Έλιντι είναι έγκυος, αναμένοντας να γεννήσει τον Οκτώβριο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Βλαγκ με ανάρτηση της στο Instagram λέγοντας πως το όνομα του μωρού θα είναι Μπάμπα Τσαμπ.
Η Βλαγκ σημείωσε ότι προσπαθούσαν να αποκτήσουν μωρό και ήταν όνειρό τους.
Ο Πούλιν κατέκτησε τρία μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα στο άθλημα του snowboarding και έχασε τη ζωή του κάνοντας ψαροντούφεκο στο Κουίνσλαντ.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, η Βλαγκ είπε πως «μέχρι και 36 ώρες μετά θάνατον, σύμφωνα με τη νομοθεσία στο Κουίνσλαντ, μπορείς να πάρεις το σπερματοζωάριο από έναν νεκρό» και αφού πήρε τις απαραίτητες άδειες από τους γονείς του και τις αρχές έβαλε μπρος για το θαύμα.
«Είναι ό,τι πιο γλυκόπικρο έχω ζήσει και είναι τελείως σαν τρενάκι συναισθημάτων, όμως είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει» είπε η Βλαγκ.
sputniknews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου