Amfipoli News: BOMBA> Xαστούκι από το Ισραήλ στην αξιοπιστία του εμβολίου της Pfizer κάνοντας λόγο για μόλις 64% προστασία απέναντι στη μετάλλαξη Delta

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

BOMBA> Xαστούκι από το Ισραήλ στην αξιοπιστία του εμβολίου της Pfizer κάνοντας λόγο για μόλις 64% προστασία απέναντι στη μετάλλαξη Delta



  Tην ίδια στιγμή οι κυβερνήσεις πιέζουν τους πολίτες να εμβολιαστούν για να γλιτώσουν από τη Delta! Παγκόσμια ιλαροτραγωδία;

Ιλαροτραγωδία στον πλανήτη καθώς από τη μία κυριαρχεί η οδηγία εμβολιαστείτε για να σωθείτε από τη  μετάλλαξη Delta και από την άλλη το Υπ. Υγείας του Ισραήλ βγαίνει και ανακοινώνει στη παγκόσμια κοινότητα ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer απέναντι στη μετάλλαξη Delta είναι μόλις 64% και χωρίς να γνωρίζει κανείς πόσο διαρκούν τα αντισώματα.

Κατ΄αρχήν να συγχαρούμε το υπ. Υγείας του Ισραήλ που δεν δίστασε να βγάλει προς τα έξω αυτά τα αποτελέσματα που είναι κόλαφος τόσο για τη  Pfizer και πιθανόν να αποδειχθούν οδυνηρά και για την απόφαση των Ισραηλινών κυβερνήσεων να προχωρήσουν σε μαζικό εμβολιασμό των πολιτών της χώρας τόσο νωρίς και εμβόλια που δεν είχαν λάβει οριστική αδειοδότηση.

Η ανακοίνωση-βόμβα του Ισραήλ θα μπορούσε να αποτελεί και ένα μήνυμα για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση που το εμβόλιο της Pfizer αποδειχθεί φενάκη.

Στο 11,03% το παγκόσμιο ποσοστό των πλήρως εμβολιασθέντων. Στην Ευρωπαική Ένωση το ποσοστό των πλήρως εμβολιασθέντων βρίσκεται στο 43,3%, στις Ηνωμένες Πολιτείες στο 51,6%, στη Γερμανία στο 46,5%, στη Ρωσία στο 12,9%, στο Ιράν στο 3,4%, στο Ισραήλ στο 59,8%, στη Νορβηγία στο 40,9%, στη Σουηδία στο 39,5%, στη Νέα Ζηλανδία στο 11,7%, στην Αλβανία στο 17,2% και στην Ελλάδα στο 41%.

Την ίδια στιγμή από το ερμητικά κλειστό για τουρίστες χωρίς ισραηλινό διαβατήριο, Ισραήλ τα νέα για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer απέναντι στη μετάλλαξη Delta.

Η αποτελεσματικότητά του στο να γλιτώσει κάποιος που έχει εμβολιαστεί πλήρως την βαριά νόσηση και νοσηλεία από τη μετάλλαξη Delta πέφτει ιλιγγιωδώς στο 64% από το 90% που είχε σπεύσει να υποστηρίξει λίγες μέρες πριν ο Dr. Alon Rappaport-photo, ιατρικός διευθυντής της Pfizer στο Ισραήλ.

Τι συνέβη σ΄αυτή τη περίπτωση; Πως είναι δυνατόν να υπάρχει μια τόσο τεράστια απόκλιση από τη πραγματικότητα τουλάχιστο 30 ποσοστιαίες μονάδες;

Τον περασμένο μήνα, το εμβόλιο κορανοϊού έχει αποδειχθεί ότι είναι 64% αποτελεσματικό κατά της συμπτωματικής λοίμωξης από την παραλλαγή Delta, ανέφερε το Υπουργείο Υγείας τoυ Ισραήλ Δευτέρα δίνοντας ένα ηχηρό χαστούκι στην αξιοπιστία προηγούμενων ανακοινώσεων της εταιρίας και στελεχών της ανά τον κόσμο.

kourdistoportocali.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου