Amfipoli News: Ναυάγησε με τα παιδιά της 4 ημέρες και τα έσωσε πίνοντας τα ούρα της για να τα θηλάζει, αλλά πέθανε

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ναυάγησε με τα παιδιά της 4 ημέρες και τα έσωσε πίνοντας τα ούρα της για να τα θηλάζει, αλλά πέθανε



Η 40χρονη Mariely Chacón θυσιάστηκε για να σώσει τα παιδιά της, καθώς πέθανε από αφυδάτωση λόγω του θηλασμού./0

Ο εξάχρονος Jose David και η μόλις δύο ετών Maria Beatriz Camblor βρέθηκαν γαντζωμένοι στο άψυχο σώμα της μητέρας τους, η οποία είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, παλεύοντας με τα κύματα, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να κρατήσει τα παιδιά της στη ζωή.

Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν, μαζί με τον σύζυγό της και την νταντά, πηγαίνοντας από το Higuerote στο νησί της Καραϊβικής Tortuga για ταξίδι αναψυχής, διαλύθηκε, όταν χτυπήθηκε από τεράστιο κύμα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό, πάνω σε μια σωσίβια λέμβο, και να βολοδέρνουν αβοήθητοι στη θάλασσα κάτω από τον καυτό ήλιο.


Η 40χρονη Mariely Chacón κατάφερε να σώσει τα παιδιά της πίνοντας τα ούρα της για να μπορεί να τα θηλάζει, ωστόσο η ίδια δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.  
Τα δύο παιδιά, όπως και η 25χρονη νταντά, Verónica Martinez, η οποία είχε βρει καταφύγιο σε έναν άδειο καταψύκτη αποφεύγοντας έτσι τη θερμοπληξία, εντοπίστηκαν ζωντανά και διασώθηκαν από το λιμενικό μετά από τέσσερις ημέρες.
Τα αδερφάκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης και εγκαύματα πρώτου βαθμού, ωστόσο θα αναρρώσουν πλήρως.
Την ίδια ώρα αγνοούμενοι παραμένουν ο σύζυγός της, Remis David, αλλά και τέσσερα ακόμη άτομα που επέβαιναν στο σκάφος.
Η ηρωίδα μητέρα πέθανε από ανεπάρκεια οργάνων λόγω αφυδάτωσης που πιθανότατα προκλήθηκε από τον θηλασμό, ενώ η κηδεία της τελέστηκε το περασμένο Σάββατο και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω YouTube.
«Πέθανε τρεις ή τέσσερις ώρες πριν από τη διάσωση λόγω αφυδάτωσης αφού δεν έπινε νερό για τρεις ημέρες», ανέφερε εκπρόσωπος του Λιμενικού.
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου