ΥΛΙΚΑ
400 γρ σπανακι
1 κρεμμύδι ξερό
3 κρεμμυδάκια χλωρά
2 πράσα
Μυρωδιές (μάραθο δυόσμο λαπατα σέσκουλα αγγουριτσα )
3 με 4 κουταλιές γιαούρτι
3 αυγά
Τυρί φέτα όσο θελουμε
1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι
150 γρ αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε όλα τα χορταρικά μας.
Τα Στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε .
Σωταρουμε τα πράσα και το ξερό κρεμμύδι να μαλακώσουν με λίγο ελαιόλαδο .
Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά ρίχνουμε το λάδι το γιαούρτι το αλεύρι και ανακατεύουμε .
Προσθέτουμε το τυρί ,το μπέικιν πάουντερ και τα χορταρικά ,ανακατεύουμε πολύ καλά και τα ρίχνουμε στο ταψί που έχουμε λαδώσει και πασπαλίσει με σιμιγδάλι
στρώνουμε την επιφάνεια ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 με 200 βαθμούς Κελσίου περίπου μια ώρα.
Η Συνταγή είναι από Litsa Kokkoni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου