Συνταγή για χοιρινές γλυκόξινες μπριζόλες στο φούρνο ή στα κάρβουνα. μπριζόλες σε μαρινάρα με πορτοκάλι σκόρδο και κύμινο! Πεντανόστιμες να γλύφεις τα δάχτυλά σου
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες μεγάλες ( ή 8 μικρά μπριζολάκια)
250 γρ. χυμό πορτοκαλιού
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1/2 κ.γ. κύμινο
πιπέρι
αλάτι
Οδηγίες για Χοιρινές γλυκόξινες μπριζόλες
Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύω το χυμό πορτοκαλιού, το σκόρδο, το κύμινο και το πιπέρι και τα χτυπάω με ένα πιρούνι.
Σε ένα ταψί τοποθετώ τις μπριζόλες και τις περιχύνω με το μείγμα πορτοκαλιού. Τις αφήνω στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Βγάζω τις μπριζόλες από τη μαρινάτα και τις στεγνώνω σε απορροφητικό χαρτί, τις αλατίζω και τις ψήνω στο γκριλ 8-10 λεπτά από τη κάθε πλευρά μέχρι να μαλακώσουν.
daddy-cool.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου