Υλικά
-2 κιλά χοιρινό στρογγυλό/κυλότο
-ελαιόλαδο
-ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα ταψί.
Πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος σε καλαμάκια τα οποία έχουμε βρέξει.
Βάζουμε τα καλαμάκια στην ψησταριά.
Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο, ρίγανη, πιπέρι και αλάτι.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής:
Dimitris Michailidis
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου