Amfipoli News: AΠΟΚΑΛΥΨΗ: H Παλαγγιά ζητά να μείνουν στο Λονδίνο τα γλυπτά του Παρθενώνα!

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: H Παλαγγιά ζητά να μείνουν στο Λονδίνο τα γλυπτά του Παρθενώνα!

Την εκθέτει ανεπανόρθωτα συνάδελφος της...

Μία μεγάλη αποκάλυψη κάνει η Dorothy King , αρχαιολόγος που ζει στο Λονδίνο, για την συνάδελφο της Όλγας Παλαγγιά. Σε σημείωμα της για τον τύμβο της Αμφίπολης , που δημοσιεύουν τα parapolitika.gr,  κάνει ένα σχόλιο για την Ελληνίδα συνάδελφο της, λέγοντας πως 

"I don't know what Olga Palagia's views are, but I know the people at the British Museum love her as they admit she's the only Greek archaeologist that has supported keeping the Elgin Marbles in London"
September 20, 2014 at 10:06 PM

Δηλαδή: 

"Οι άνθρωποι στο Βρετανικό Μουσείο την αγαπούν, επειδή είναι η μοναδική Ελληνίδα αρχαιολόγος, που υποστηρίζει την παραμονή των Ελγινείων στο Λονδίνο" γράφει σε σημείωμα της. 































Πηγή: parapolitika.gr
Διαβάστε επίσης:



5 σχόλια :

  1. Δεν την χάλασε καθόλου η αποκάλυψη... :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν της αρεσει η Ελλαδα να παει στην Τουρκια να μεινει το σφυροδρεπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη...!!!! Αυτή είναι δημόσιος υπαλληλος και πληρώνεται απο τα χρήματα του Ελληνικού λαού για να εξυπηρετεί τα συμφεροντά του...??? Κανένα Υπουργείο δεν βλέπει....ΝΤΡΟΠΗ!!! Αμέσως σε διαθεσημότητα...ΤΩΡΑ! - Ποια είναι αυτή δεν κατάλαβα...?? Αμα δεν της αρέσει να παραδόσει την ταυτότητα,ιθαγένεια και υπηκοοτητα και να παέι σε αλλη χωρα. Ακούς εκεί...??? Τα μαρμαρα γραφουν ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και τα ξεριζωσαν απο εδώ αυτοι που κάνει παρέα η εν λογο κυρία...Τα έκλεψαν...!!! Πριν καποια χρόνια είχε γίνει μια έρευνα γιατι το Βρετανικό Μουσείο κατεστρεψε τα μαρμαρα εξωτερικά τριβοντας τα με συρματινες βουρτσες...Αυτα τα θυμάστε Κυρία Παλαγγιά...???? Βαρεθηκαν οι Ελληνες να πληρώνουν τους άχρηστους....Ολο κρατος πληρώνουμε και κράτος δεν έχουμε...Αν δεν πληρωσω φόρους,γίνω ρατσιστης θα με βαλουν φυλακή...!!! Αυτή με τα λεφτά τα δικά μου μπορεί να το παιζει επιστήμονας,να λεει βλακίες και να εκθέτει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ........γιατι η Ελλάδα ειναι φως...και η ιστορια της δεν σταματησε 2500 χρονια πριν...μα συνεχιστηκε μεχρι της μερες μας...Ο Ελληνας δημιουργει πολιτισμο μεχρι σημερα,σαν τρανος απογονος της ριζας του....!!! Δεν τους θελουμε ολους αυτους να τους διωξετε μακρια...ακουει κανεις στο Υπουργειο...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη...!!!! Αυτή είναι δημόσιος υπαλληλος και πληρώνεται απο τα χρήματα του Ελληνικού λαού για να εξυπηρετεί τα συμφεροντά του...??? Κανένα Υπουργείο δεν βλέπει....ΝΤΡΟΠΗ!!! Αμέσως σε διαθεσημότητα...ΤΩΡΑ! - Ποια είναι αυτή δεν κατάλαβα...?? Αμα δεν της αρέσει να παραδόσει την ταυτότητα,ιθαγένεια και υπηκοοτητα και να παέι σε αλλη χωρα. Ακούς εκεί...??? Τα μαρμαρα γραφουν ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και τα ξεριζωσαν απο εδώ αυτοι που κάνει παρέα η εν λογο κυρία...Τα έκλεψαν...!!! Πριν καποια χρόνια είχε γίνει μια έρευνα γιατι το Βρετανικό Μουσείο κατεστρεψε τα μαρμαρα εξωτερικά τριβοντας τα με συρματινες βουρτσες...Αυτα τα θυμάστε Κυρία Παλαγγιά...???? Βαρεθηκαν οι Ελληνες να πληρώνουν τους άχρηστους....Ολο κρατος πληρώνουμε και κράτος δεν έχουμε...Αν δεν πληρωσω φόρους,γίνω ρατσιστης θα με βαλουν φυλακή...!!! Αυτή με τα λεφτά τα δικά μου μπορεί να το παιζει επιστήμονας,να λεει βλακίες και να εκθέτει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ........γιατι η Ελλάδα ειναι φως...και η ιστορια της δεν σταματησε 2500 χρονια πριν...μα συνεχιστηκε μεχρι της μερες μας...Ο Ελληνας δημιουργει πολιτισμο μεχρι σημερα,σαν τρανος απογονος της ριζας του....!!! Δεν τους θελουμε ολους αυτους να τους διωξετε μακρια...ακουει κανεις στο Υπουργειο...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξω η προδότες αρκετά τόσα χρόνια με δαύτους να φύγουν από τη χώρα αρκετά τους κάλυπτει η δημοκρατία στα αρχαια χρόνια αυτήν θα την εξωστρακιζαμε λοιπόν άμα δεν σαρεσει κυρία μου να μην ξαναερθεις στη χώρα πήγαινε να συνάντησης τους Σκοπιανούς εραστές σου και τους Άγγλους κουμπάρου σου εντάξει και να μην λες τη γνώμη σου γιατί δεν μας ενδιαφέρει και να μάθετε και όλοι η υπόλοιποι επιστήμονες ότι μέχρι να τελείιωση η ανασκαφή πρέπει να το βουλοσεται επιτέλους τα στόματα σας ,σας έχουμε πάρει χαμπάρι τι κακομαθημένοι και ζηλιάρηδες είστε και είναι φανερό ότι ανατραφικατε από γονείς που σίγουρα δεν κάνανε καλή δουλειά Υ.γλοιπον μάθετε στη ζωής επιτέλους σεβασμό σε συναδέλφους και σε έναν ολόκληρων λαών ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή