Amfipoli News: ΑΥΤΟΙ είναι οι 9 γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί που αυτοκτόνησαν – Διαβάστε γιατί…

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΙ είναι οι 9 γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί που αυτοκτόνησαν – Διαβάστε γιατί…

Διαβάστε γιατί αυτοκτόνησαν 9 γνωστοί  Έλληνες ηθοποιοί…

Σε αυτό το αφιέρωμα θα εστιάσουμε στο σκοτάδι που μπορεί να κρύβει ένα φωτεινό πρόσωπο. Που μπορεί να κρύβει ο κάθε άνθρωπος.

Γιατί και οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ που χαμογελάν διαρκώς σε πλατό, κουΐντες, πάρτι και κοσμικά εβέντς. Είναι άνθρωποι και έχουν το δικαίωμα μια μέρα να πουν, δεν μου αρέσει άλλο αυτή η ζωή.

Δημήτρης Βογιατζής
(1970 – 29/12/2012)

Με καταγωγή από το Βόλο. Αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης, δεύτερος σε βαθμολογία. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις καθώς και στις ταινίες «Απόντες» και «No budget story». Βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του από συγγενικά του πρόσωπα. Η μητέρα του ανέφερε ως αιτία την κακή ψυχολογία και μελαγχολική διάθεση που οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι ο Δημήτρης ήταν άνεργος τα τελευταία δυο χρόνια. Περίεργη σύμπτωση; Η συμπρωταγωνίστρια του στο σίριαλ «Αέρινες Σιωπές» Ελευθερία Βιδάκη είχε αυτοκτονήσει 8 χρόνια πριν.

Δείτε τη φωτογραφία του Δημήτρη Βογιατζή:
dimitris vogiatzis
Ελευθερία Βιδάκη
(1969 – 30/3/2004)

Με καταγωγή από την Κρήτη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ζωή».« Έλαβε επίσης μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Μικροί-μεγάλοι», «Φωτορομάντζο», Κάτι τρέχει με τους δίπλα», «Καθρέφτες», «Μια γυναίκα από το παρελθόν», «Νέμεσις», «Εσύ φταις» και «Αέρινες σιωπές» Με το Εθνικό θέατρο συμμετείχε σε διάφορες παραστάσεις όπως οι Βάκχες, Τρωάδες, Εκκλησιάζουσες κ.ά. Ήταν παντρεμένη με στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και είχε ένα γιο. Έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Δείτε τη φωτογραφία της Ελευθερίας Βιδάκη:
eleutheria vidaki
Κατερίνα Γώγου
(1-/6/1940 – 3/10/1993)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην δραματική σχολή του Μουζενίδη και στην σχολή χορού Πράτσικα, Ζουρούδη και Βαρούτη. Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε παιδικούς θεατρικούς θιάσους και στον κινηματογράφο. Συμμετείχε σε διάφορες ταινίες: «Το ξύλο βγήκε απ” τον Παράδεισο», «Παραγγελιά», «Το βαρύ πεπόνι», «Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;» κ.ά. Είχε βραβευτεί με το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ασχολήθηκε με την ποίηση, εγκαταλείποντας τον κινηματογράφο. Το πρώτο της βιβλίο εκδόθηκε με τίτλο «Τρία κλικ αριστερά» το 1978. Ακολούθησαν το «Ιδιώνυμο», το «Ξύλινο παλτό» κ.ά. Είχε μια κόρη. Αυτοκτόνησε με μεγάλη δόση χαπιών και αλκοόλ.

Δείτε τη φωτογραφία της Κατερίνας Γώγου:
katerina gogou

Για συνέχεια πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου