Amfipoli News: ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ…SILVER ALERT ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Τρεις υπουργοί σε δημιουργική… απομόνωση – Τι συμβαίνει;

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ…SILVER ALERT ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Τρεις υπουργοί σε δημιουργική… απομόνωση – Τι συμβαίνει;



Ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου, ζήτησε από τους υπουργούς να αποφεύγουν να μιλούν στα ΜΜΕ και να δίνουν το δικό τους αγώνα στα υπουργεία τους. Ορισμένοι, πάντως, το πήραν… κατάκαρδα!
Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης είναι… εξαφανισμένοι και αφήνουν τους αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, όπως π.χ. ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.
Η «απουσία» τους πάντως από τα ΜΜΕ, έχουν προκαλέσει γκρίνια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η κυβέρνηση δέχεται συνεχώς πυρά από παντού και οι συγκεκριμένοι υπουργοί με την δικαιολογία της… παραίνεσης του Αλέξη Τσίπρα μένουν στους τέσσερις τοίχους των υπουργείων τους.
Ωστόσο, τους ασκείται ήδη κριτική και από ορισμένα στελέχη εντός… Μαξίμου πως δεν βγαίνουν να υπερασπιστούν το έργο της κυβέρνησης, πως είναι απομονωμένοι και πως κάτι… συμβαίνει.
maximou1
Το τρίτο μνημόνιο έχει φέρει αναστάτωση στην κυβέρνηση… δεύτερη φορά Αριστερά. Και όπως λέγεται, το σημειωματάριο του πρωθυπουργού έχει πολύ έντονο το κόκκινο χρώμα στις σημειώσεις του όσον αφορά την προθυμία των… υπουργών του να τον στηρίξουν! Και ο νοών, νοείτω!

Πηγή: crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου