ΥΛΙΚΑ
12 μεγάλα αυγά
4 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 φλιτζάνι νερό
2/3 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
2 1/2 φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/3 φλιτζάνι σκούρα σκόνη σοκολάτας
κτυπημένο κάλυμμα
Άχνη ζάχαρη για την κορυφή
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ
Έχετε όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
Χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αυγά, το γάλα και το νερό.
Προσθέστε το βούτυρο, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
Κοσκινίστε το αλεύρι.
Χτυπάμε μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι.
Σουρώνουμε το κτύπημα κρέπα σε δύο κύπελλα ... ένα για τις κρέπες βανίλια, το άλλο για κρέπες σοκολάτας.
Κοσκινίστε σκόνη κακάο σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά μαζί.
Προθερμάνετε οκτώ ιντσών τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε 1/4 φλυτζάνι του κτυπήματος στο τηγάνι, στροβιλισμού μέχρι να έχετε μια ακόμα κρέπα.
Flip μετά από ένα λεπτό και συνεχίστε το βράσιμο για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα.
Stack κρέπες και κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Layer κρέπες, εξαπλώνεται ένα λεπτό στρώμα του κτυπημένο κάλυμμα ανάμεσα σε κάθε στρώση.
Η σκόνη με ζάχαρη άχνη.
Chill, αν όχι εξυπηρετώντας αμέσως.
Απολαμβάνω!
Tasty
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου