Υλικά
1 κιλό αλεύρι
300 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Μισό λίτρο γάλα χλιαρό
1 φακελάκι μαγιά
1 ασπράδι αβγού
2 κρόκκοι αβγών
150 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε μια λεκανίτσα όλα τα υλικά και αφήνετε σκεπασμένα με μια πετσέτα μισή ώρα να φουσκώσει η ζύμη.
- Κόβετε τη ζύμη σε μπαλάκια και την ανοίγετε περίπου 15 εκατοστά.
- Βάζετε μέσα τη φέτα μαζί με λίγο πιπέρι και κλείνετε καλά σαν μισοφέγγαρο.
- Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου