Amfipoli News: 13 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ συμπτώσεις που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ λογική εξήγηση. Ειδικά η τελευταία! [Εικόνες]

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

13 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ συμπτώσεις που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ λογική εξήγηση. Ειδικά η τελευταία! [Εικόνες]


H ζωή πολλές φορές μας φέρνει παράξενες εκπλήξεις και μερικές από αυτές φαίνεται πραγματικά ανεξήγητες. Ποτέ δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν τέτοιες συμπτώσεις γιατί δείχνουν πόσο απρόβλεπτη και μυστηριώδης μπορεί να γίνει.
Σχεδόν σαν μετενσάρκωση
Ο Enzo Ferrari, ιδρυτής της Ferrari, πέθανε το 1988. Περίπου έναν μήνα αργότερα γεννήθηκε ο ποδοσφαιριστής Mesut Özil.
Είναι αυτό η απόδειξη του ταξιδιού στο χρόνο;
Η Jennifer Lawrence μοιάζει εκπληκτικά με την Αιγυπτιανή ηθοποιό Zubaida Tharwat.
Η προφητεία του Τιτανικού;
Το 1898, 14 χρόνια πριν την βύθιση του Τιτανικού, ο συγγραφέας Morgan Robertson έγραψε μία νουβέλα, η οποία ήταν η ιστορία ενός πλοίου που βυθίστηκε – του οποίου το όνομα ήταν The Titan. Δεν είναι μόνο το όνομα όμως που προκαλεί εντύπωση.
Και αυτό το πλοίο το περιέγραφαν ως αβύθιστο, είχε παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν είχε αρκετές σωστικές λέμβους και συγκρούστηκε με παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό.
Γείτονες από διαφορετικούς αιώνες
Ο διάσημος συνθέτης George Handel ήταν ο γείτονας του διάσημου κιθαρίστα Jimi Hendrix — αν και τους χώριζαν δύο αιώνες. Ο Handel ζούσε στην Brook Street στο σπίτι με αριθμό 25, ενώ ο Hendrix στον ίδιο δρόμο, στο σπίτι με αριθμό 23. Ήταν και οι δύο εκπληκτικοί μουσικοί που επηρέασαν πολύ την εξέλιξη της μουσικής στην εποχή τους.
Η τραγωδία στο φράγμα Hoover
Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο φράγμα Hoover ήταν ο George Tierney, που πέθανε στις 20 Δεκεμβρίου 1922. Ο τελευταίος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στην κατασκευή του ήταν ο Patrick Tierney – ο γιος του George. Πέθανε και εκείνος στις 20 Δεκεμβρίου.
Τα αυτοκίνητα που βρήκαν το ένα το άλλο.
Το 1895, στην πολιτεία του Ohio, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν. Το παράξενο είναι πως εκείνη την περίοδο η παραγωγή αυτοκινήτων είχε μόλις ξεκινήσει και υπήρχαν μόνο αυτά τα δύο αυτοκίνητα στο Ohio.
Συμπτώσεις στην βιογραφία των Lincoln και Kennedy
Πέθαναν και οι δύο από πυροβολισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, Παρασκευή, πριν από εορτασμό ( ο Lincoln πέθανε λίγο πριν το Πάσχα, ενώ ο Kennedy την παραμονή της ημέρας των Ευχαριστιών). Και οι δύο είχαν μαζί την γυναίκα τους και άλλο ένα ζευγάρι.
Και οι δύο είχαν 4 παιδιά.
Και οι δύο είχαν ένα φίλο που τον έλεγαν Billy Graham.
Ο Kennedy είχε γραμματέα που την έλεγαν Mrs. Lincoln. Ενώ ο Lincoln είχε γραμματέα με το όνομα John. Οι διάδοχοι και των δύο λεγόντουσαν Johnson, ήταν από τον Βορρά και ήταν Δημοκράτες
Οι πρώτοι και οι τελευταίοι στρατιώτες
Ο τάφος του πρώτου και του τελευταίου Βρετανού στρατιώτη που πέθαναν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο βρισκόντουσαν είχαν 6 μέτρα απόσταση μεταξύ τους και ήταν ο ένας απέναντι από τον άλλο. Η διευθέτηση αυτή δεν είχε γίνει επίτηδες.
Οι φήμες για την χρονομηχανή του Εdgar Allan Poe
Στο βιβλίο του, The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket, είδαμε την ιστορία στην οποία 4 ναύτες αναγκάστηκαν να φάνε ένα παιδί με το όνομαRichard Parker.
Ο Po ισχυρίστηκε πως η ιστορία αυτή ήταν βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αν και δεν ήταν έτσι τα πράγματα. 46 χρόνια μετά όμως, ένα πλοίο όντως βυθίστηκε και τα μέλη του πληρώματος αναγκάστηκαν να φάνε ένα παιδί με το όνομα…Richard Parker. Αυτό ξεκίνησε φήμες πως ο Αμερικανός συγγραφέας είχε δική του χρονομηχανή.
Άτυχα αδέρφια
Τον Ιούλιο του 1975, Ο Erskine Lawrence Ebbin, ένας 17χρονος κάτοικος στις Βερμούδες χτυπήθηκε από ταξί ενώ οδηγούσε τη μηχανή του. Ένα χρόνο πριν, επίσης τον Ιούλιο, ο αδερφός του – που ήταν επίσης 17 – σκοτώθηκε. Οδηγούσε την ίδια μηχανή και χτυπήθηκε και εκείνος από ταξί. Πίσω από το τιμόνι ήταν ο ίδιος οδηγός και είχε τον ίδιο επιβάτη.
Ο Anthony Hopkins και ένα σπάνιο βιβλίο
Κάποτε, ο ηθοποιός Anthony Hopkins ήθελε επειγόντως ένα βιβλίο για να μελετήσει τον ρόλο για μια ταινία που θα έπαιζε: The Girl from Petrovka, γραμμένο από τον George Feifer. Ενώ δεν το έβρισκε πουθενά, εντελώς τυχαία βρήκε ένα ξεχασμένο αντίτυπο στο μετρό.
Όταν αργότερα ο Hopkins γνώρισε τον Feifer, εκείνος του είπε πως το τελευταίο αντίτυπο που είχε το είχε δανείσει σε ένα φίλο του, ο οποίος το έχασε κάπου στο μετρό.
Ένα ιδιαίτερο όνομα για την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
Η πόλη της Ρώμης ιδρύθηκε από τον Ρωμύλο και τον Ρέμο. Κατά συνέπεια, ο Ρωμύλος έγινε ο πρώτος βασιλιάς της Ρώμης. Το παράξενο είναι όμως πως και ο τελευταίος αυτοκράτοράς της λεγόταν Ρωμύλος Αυγουστύλος.
Η πρόβλεψη πως ο Donald Trump θα έβγαινε νικητής από τις εκλογές.
Οι δημιουργοί της σειράς The Simpsons έφτιαξαν ένα επεισόδιο το 2000 στο οποίο ο Donald Trump γινόταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Θα μπορούσαν να γνωρίζουν πως μία μέρα αυτό θα γινόταν πραγματικότητα; Το πιο εκπληκτικό ήταν πως έδειξαν την προεκλογική του εκστρατεία με έναν τρόπο που ήταν σχεδόν πανομοιότυπος με αυτό που έγινε και στην πραγματική ζωή.
Πηγή: entypwsiako.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου