Υλικά:
1 κιλό παϊδάκια χοιρινά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 -2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι της σούπας ξύδι μπαλσαμικό
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
αλάτι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 -2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλάκι της σούπας ξύδι μπαλσαμικό
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμίξετε το ελαιόλαδο, το μέλι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το ξύδι και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και τα ανακατεύετε καλά ούτως ώστε να μαριναριστούν καλά. Σκεπάζετε το μπολ με μια μεμβράνη και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για 8 ώρες. Βάζετε το κρέας στη σχάρα και το αφήνετε να ψηθεί καλά και από τις δυο πλευρές.
mystikapanoraias.blogspot.gr
mystikapanoraias.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου