Amfipoli News: ΟΧΙ στη «Μακεδονία του Ίλιντεν» - Όλοι μαζί στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ να υπερασπιστούμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και τον ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ!

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΟΧΙ στη «Μακεδονία του Ίλιντεν» - Όλοι μαζί στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ να υπερασπιστούμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ και τον ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ!



 ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!! Την Κυριακή 20 Μαίου το κέντρο ΟΛΩΝ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο χωριό του Τύμβου Καστά, τη Μεσολακκιά.

Όλα προμηνύουν ότι κάτι πολύ μεγάλο έρχεται το οποίο θα ταράξει τα ήρεμα νερά της μικρής κοινωνίας! Κάτι που όλοι εύχονταν από καιρό να γίνει αλλά δεν μπορούσαν να οργανώσουν. 

Τελικά, με την υποστήριξη των Παμμακεδονικών Συλλόγων και του Δήμου Αμφίπολης μια τεράστια εκδήλωση, η ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση Παμμακεδονικών Συλλόγων, κατάφερε να διοργανωθεί και θα είναι Πανελλήνιο Γεγονός σε λίγες μόνο ώρες! Και αυτή τη φορά η συνάντηση αυτή θα έχει πολλαπλό νόημα, καθώς θα είναι μια ακόμη υπεράσπιση της Μακεδονίας μας αλλά και μια διαμαρτυρία για την εγκατάλειψη του Τύμβου Καστά!

Και είναι πολύ όμορφο που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής -και όχι μόνο- είναι συγκινημένοι και βοηθούν ώστε αυτή η ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη. Σαν να είναι συνεπαρμένοι από την μοναδικότητα και ιερότητα του Τύμβου Καστά!

Γιατί, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να χορεύεις εκεί από όπου ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος την πορεία που άλλαξε τον Κόσμο!!!

Έχοντας λοιπόν την εξαιρετική εύνοια της τύχης να γεννηθούμε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, οφείλουμε να υπερασπισθούμε την εθνική μας κληρονομιά και να διασφαλίσουμε ένα αντάξιο αυτής μέλλον, παραμερίζοντας τα λίγα και μικρά που μας χωρίζουν και υπηρετώντας τα πολλά και μεγάλα που μας ενώνουν, ιδίως σε κρίσιμες περιστάσεις όπως οι σημερινές.


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ) ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ


Δ.Π.

Η ομάδα ειδήσεων του Amfipolinews.blogspot.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου