Amfipoli News: Καταπληκτικές Αρχαίες Ανακαλύψεις που Εξηγούν το Χαμένο Επεισόδιο της Ιστορίας 12000 Χρόνια πριν (βίντεο)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Καταπληκτικές Αρχαίες Ανακαλύψεις που Εξηγούν το Χαμένο Επεισόδιο της Ιστορίας 12000 Χρόνια πριν (βίντεο)


Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το τελευταίο και πρόσφατο Κεφάλαιο της Ιστορίας μας, αλλά και αυτό με κάποιες ελλείψεις ή ακόμα και με διαστρεβλώσεις, πόσο μάλλον τι μπορεί να έγινε πριν 1000 ή ακόμα και πριν 10 ή 12.000 χρόνια.
Αυτό το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα το λατρέψουν όσοι ασχολούνται με τα ιστορικά μυστήρια του παρελθόντος, με αρχαίους πολιτισμούς που χάθηκαν, με διάσημα αλλά και όχι ιδιαίτερα γνωστά ευρήματα που αναστατώνουν την επίσημη ιστορία με την χρονολόγησή τους ή τον τρόπο κατασκευής τους.

Πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο που θα βλέπετε πλέον την Ιστορία, καθώς ο δρ Robert M. Schoch του πανεπιστημίου της Βοστόνης, ανάμεσα σε άλλα αναδιατυπώνει την ημερομηνία της Μεγάλης Σφίγγας στην Αίγυπτο, αναφέρεται στο 12.000 ετών μνημείο Göbekli Tepe στην Τουρκία, κάνει μία επανεκτίμηση του πολιτισμού της Νήσου του Πάσχα και γενικότερα καταλήγει στο συμπέρασμα -προφανές για πολλούς- που επιβεβαιώνει ότι ένας προηγούμενος κύκλος πολιτισμού υπήρξε πριν το τέλος της τελευταίας εποχής των παγετώνων, με αρκετά αποδεικτικά στοιχεία.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να ανακαλύψετε και εσείς όλα αυτά και ακόμα περισσότερα:




Γράφει ο Σπύρος Μακρής

diadrastika
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου