Υλικά για το παντεσπάνι
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι αλεύρι
1 μπέικιν
μισό φλυτζάνι του ελληνικου καφέ νερό
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το νεράκι .
Λαδώνουμε πολύ καλά ένα τσέρκι 26 εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Υλικά για την σαντιγί:
2 μόρφατ
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
Κόβουμε στη μέση και σιροπιάζουμε ή με λίγη πορτοκαλάδα ή με σιρόπι από γλυκό του κουταλιού.
Εγώ με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο που το ζέστανα με λίγο νεράκι.
Ένα ποτήρι χλιαρό σιρόπι θέλουμε.
Βάζουμε σαντιγί, κλείνουμε το παντεσπάνι.
Σιρόπι, σαντιγί ...και διακόσμηση ότι θέλετε και έχετε
Εγώ έβαλα μέσα στη σαντιγι ζαχαρούχο για τις ροζέτες πάνω
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ ΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ !
Θεοδοσια χαλβατζη προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου