Υλικά για 16 κομμάτια
Για τη ζύμη:
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα ρετσίνα (λευκό κρασί)
500γρ φαρινάπ (Η ζύμη είναι πολύ μαλακή, αλλά δε κολλάει)
Για τη γέμιση:
2 μήλα περασμένα στο χοντρό τρίφτη,
μισή κούπα σταφίδες ξανθές,
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/4 κουταλάκι γαρίφαλο.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε.
Κάνουμε μπαλάκια τη ζύμη και γεμίζουμε με ένα κουταλάκι.
Ψήσιμο στον αέρα στου 180 μέχρι να ροδίσουν λίγο, περίπου 35 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, μπορούμε να τα κάνουμε και με μαρμελάδα.
Η Συνταγή είναι της κ. Ρουλα Καζακου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου