Amfipoli News: Μακάβρια Σούζα: Έβγαλαν τον νεκρό από την κάσα για μια τελευταία βόλτα - Βίντεο

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Μακάβρια Σούζα: Έβγαλαν τον νεκρό από την κάσα για μια τελευταία βόλτα - Βίντεο

 


Οι φίλοι του μακαρίτη Έρικ Σεντένο λένε πως είχαν πάρει την άδεια από τους γονείς του για να τον βγάλουν από το φέρετρο του και να τον πάνε μια τελευταία βόλτα με τη μηχανή, αποχαιρετώντας τον όπως του άξιζε.

Μια παρέα φίλων έβγαλαν τον νεκρό κολλητό τους από την κάσα, για να τον πάνε μια τελευταία βόλτα με τη μηχανή.

Όπως λένε οι κολλητοί του μακαρίτη Έρικ Σεντένο, πήραν την άδεια από την οικογένειά του για να προχωρήσουν σ’ αυτή την παράξενη κηδεία στο Εκουαδόρ.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, περίπου 7 άντρες γύρω από μια μηχανή ανεβάζουν το άψυχο σώμα του Σεντένο για μια τελευταία βόλτα.

Οι φίλοι φωνάζουν με ενθουσιασμό κι κουνούν τα χέρια τους, ενώ βάζουν τον μακαρίτη πάνω στη σέλα.

Ένας ακόμα άντρας κάθεται από πίσω και κρατάει τον νεκρό, σ’ αυτό το μακάβριο τρικάβαλο.

Η παρέα των φίλων ανέφερε ότι ήθελε να τιμήσει για τελευταία φορά τον φίλο τους και να τον αποχαιρετήσει όπως του έπρεπε με μια βόλτα με μοτοσικλέτα και ραντίζοντάς τον με αλκοολούχα ποτά, σύμφωνα με την εφημερίδα La Republica.

Ο 21χρονος πέθανε το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν τον πυροβόλησαν ενώ πήγαινε στην κηδεία αγαπημένου προσώπου.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην πόλη» ανέφερε η αστυνομία για τη μακάβρια βόλτα, χαρακτηρίζοντάς τη ως μια «μια παρεκκλίνουσα και ανθυγιεινή δραστηριότητα» από μέρους των φίλων του νεκρού.

Ωστόσο, κανείς από όσους έλαβαν μέρος δεν συνελήφθη από τις αρχές, ενώ δεν ξεκίνησε και αστυνομική έρευνα, μιας και η κηδεία θεωρείται ιδιωτικό γεγονός και δεν υπήρξαν σχετικές καταγγελίες.

Το βίντεο με την παράξενη κηδεία ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εμφανίζονται διχασμένοι με το περιστατικό.

Άλλοι φάνηκαν ενοχλημένοι και μίλησαν για ασέβεια προς τον νεκρό, όμως άλλοι ανέφεραν ότι κάπως έτσι θα ήθελαν να τους αποχαιρετήσουν κι αυτούς όταν πεθάνουν.

Εσείς, τι λέτε;


Δείτε τα βίντεο:


sputniknews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου