Amfipoli News: O πιο βρώμικος άνθρωπος του κόσμου άφησε τους γιατρούς άφωνους με όσα είδαν όταν τον εξέτασαν

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

O πιο βρώμικος άνθρωπος του κόσμου άφησε τους γιατρούς άφωνους με όσα είδαν όταν τον εξέτασαν



  Είχε να κάνει μπάνιο 67 χρόνια! Η υγεία του ωστόσο είναι εξαιρετική

Ένας 87χρονος Ιρανός που ζει στους δρόμους και δεν έχει κάνει μπάνιο εδώ και σχεδόν επτά δεκαετίες, πρόσφατα σόκαρε τους επιστήμονες με την καλή του υγεία.
Γράψαμε για πρώτη φορά για τον Amou Haji το 2014, ονομάζοντάς τον «ο πιο βρώμικος άνθρωπος του κόσμου». Εκείνη την εποχή, ζούσε σε ένα μικρό χωριό στην επαρχία Φαρς του νότιου Ιράν, επιβιώνοντας από δολοφονίες και βρώμικα, στάσιμα, μολυσμένα νερά και μένοντας όσο το δυνατόν πιο μακριά από το νερό της μπανιέρας, νομίζοντας ότι η επαφή του θα του έκανε κακό στην υγεία!

Ήταν τότε 80 ετών και φαινόταν να είναι καλά γενικά στην υγεία του, παρά τις αμφισβητούμενες συνθήκες υγιεινής και διαβίωσής του. Λοιπόν, προφανώς δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε, καθώς μια ομάδα γιατρών διεξήγαγε πρόσφατα μια σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι ήταν σε εκπληκτικά καλή υγεία!

Οι φωτογραφίες και τα άρθρα για τον Amou Haji κάνουν τον γύρο των social media από τότε που η ιστορία του έγινε viral, πριν από επτά χρόνια. Άλλωστε, ο τρόπος ζωής του είναι αρκετά απίστευτος, σε μια εποχή που πολλοί από εμάς μάλλον κάνουμε μπάνιο περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Αν μη τι άλλο, με εξέπληξε λίγο το γεγονός ότι μια ομάδα επιστημόνων χρειάστηκε τόσο καιρό για να εντοπίσει τον Haji! Μια ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή παρασιτολογίας, Dr Gholamreza Molavi, από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας της Τεχεράνης επισκέφτηκε τον Amou Haji στο χωριό Dejgah και τον έπεισε να τον αφήσει να κάνει κάποιες εξετάσεις. Περιλάμβαναν εξετάσεις για διάφορες μορφές ηπατίτιδας και AIDS καθώς και για παράσιτα. Ο Δρ Gholamreza Molavi πιστεύει ότι η μόνη λογική εξήγηση για τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι ότι ο Amou Haji έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα επί δεκαετίες ζωής σε εξαιρετικά σκληρές συνθήκες.

Πηγή: e-radio.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου