Πεντανόστιμη και πανεύκολη τυρόπιτα της στιγμής, που λιώνει στο στόμα. Για το σχολικό κολατσιό , τον μπουφέ και το τραπέζι μας .
Υλικά
2 Φύλλα Σφολιάτας
Λίγο λιωμένο Βουτυρο
Για την γέμιση
3 Αυγα
Μισό φλιτζάνι Γάλα Φρέσκο
500 γραμμάρια Φέτα
Αλατι 1 πρέζα
Πιπέρι 1 πρέζα
Εκτέλεση για την τυρόπιτα
Αρχικά χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και το γάλα φρέσκο. Ρίχνουμε μέσα την θρυμματισμένη φέτα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε το ένα φύλλο φύλλο σφολιάτας και το τοποθετούμε πάνω στο ταψί μας.
Ρίχνουμε και στρώνουμε από πάνω την γέμιση και κλείνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Βουτυρώνουμε με το λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Τζένης Τσανακτσίδου
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου