Υλικά
300 γρ. ρεβίθια
2 κτγ. αλάτι
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
100 γρ. ταχίνι
1 κτγ. κύμινο
1/2 κτγ. πιπέρι
1,5 κτγ. σκόρδο
1 κτγ. πάπρικα
150 γρ. ελαιόλαδο
Μπούκοβο για σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τα ρεβύθια με το αλάτι για ένα βράδυ, τα βράζουμε μία ώρα, κρατάω λίγο από το νερό που έβρασαν, τα λιώνουμε στο multi.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και εάν είναι πηχτός ο χυλός προσθέτουμε λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει.
Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου