Η συνταγή είναι πολύ απλή αλλά πολύ γευστική και συνάμα χορταστική! Μας έρχεται από την αγαπημένη και πανέμορφη Καστορία!
Ξεκινάμε παίρνοντας ένα πήλινο σκεύος και βάζουμε με την σειρά:
1. Μία στρώση φέτα τυρί, το οποίο το έχουμε τρίψει με το χέρι.
2. Μία στρώση φέτες ντομάτας.
3. Μία στρώση τυρί Γκούντα τριμμένο.
4. Τέλος, βάζουμε στην κορυφή παρμεζάνα!
Αυτό ήταν ! Βάζουμε το πήλινο στον φούρνο και ψήνουμε μέχρι μέχρι να λιώσει η παρμεζάνα.
Από την κ.Μαρία
ΠΗΓΗ: fouit.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου