ΥΛΙΚΑ
1 κιλό καρότα
800 γρ ζάχαρη
χυμό από ένα πορτοκάλι
1 κούπα νερό
200 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα
1 σφηνάκι καλά γεμάτο ανθόνερο
1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
1/2 λεμόνι τον χυμό του
1 κουτάλια της σούπας γλυκόζη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίστε και κόψτε τα καρότα πρώτα σε μακρόστενες φέτες και μετά λεπτά στικς σας σπιρτόξυλα..
Στην κατσαρόλα βάλτε το το νερό με την ζάχαρη να βράσει για 5 λεπτά…Ρίξτε τα καρότα και βράστε σε δυνατή φωτιά για 30 λεπτά..προσθέστε τον χυμό πορτοκαλιού το λεμονί το ανθόνερο την κανέλα τα αμύγδαλα και μόλις πάρουν μια βράσει ακόμα σε 5 λεπτά κατεβάστε.
Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου