Αν δεν έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε Μπουγιουρντί. Αξίζει να το δοκιμάσετε! Είναι ένα ορεκτικό που μπορείς να το συνδυάσεις με ψητά και όχι μόνο. Φτιάξτε το σε μόλις 15 λεπτά!!
ΥΛΙΚΑ
1 πράσινη καυτερή πιπεριά
1 ντομάτα
τριμμένο τυρί γκούντα
250 γρ τυρί φέτα
ελαιόλαδο
μπούκοβο
πιπέρι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την πράσινη πιπεριά την καυτερή και την ντομάτα. Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο και μια λαδόκολλα και μέσα ρίχνουμε πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Μετά βάζουμε το τυρί φέτα και τις φέτες από την ντομάτα. Συνεχίζουμε και βάζουμε το τριμμένο τυρί γκούντα και από πάνω τα κομματάκια από την πράσινη πιπεριά.
Έπειτα ξανά το τυρί φέτα , κομματάκια από πράσινη καυτερή πιπεριά και ντομάτα και προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τριμμένο γκούντα , μπούκοβο, πιπεριά και ντομάτα. Κλείνουμε πολύ καλά την λαδόκολλα με το αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 200 C.
Μόλις ψηθεί το ανοίγουμε προσεκτικά ρίχνουμε λίγη ρίγανη και το ανακατεύουμε με 2 πιρούνια.
Το σερβίρουμε ζεστό εκείνη την ώρα. Ένα υπέροχο συνοδευτικό με τα κρεατικά που θα σας ενθουσιάσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου