Amfipoli News: ΜΕΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΙΜΑΙΡΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ;

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΜΕΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΙΜΑΙΡΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ;



Όσο εσύ βυθίζεσαι στην σιγή, τόσο η Μέδουσα διατάζει την Χίμαιρα. Τόσο η Μέδουσα, νομίζει ότι κατέκτησε τον χωρόχρονο και προτρέπει την Χίμαιρα να εκπέμψει, μίσος, κακία, φόβο, τρόμο, εκβιασμό, απειλή και αρνητικότητα.  Όσο εσύ βυθίζεσαι στην σιγή, τόσο η Χίμαιρα πιστεύει ότι αναπαράγει τον εαυτό της επάνω σε «ψυχές ζώσες». 

Ο κόσμος της Μέδουσας και της Χίμαιρας, ο κόσμος της «αρχής» και του «στρατού» της. Ενός στρατού  που επιθυμεί να αναπαράξει τον εαυτό του επάνω σε ψυχές ζώσες, γιατί χρειάζεται την ψυχική ενέργεια για να συνεχίσει να υπάρχει στο υλαίον πεδίον, επειδή ο στρατός «χίμαιρα» δεν διαθέτει ψυχή. 

Στόχος της Μέδουσας; Παμπάλαιες ψυχές ζώσες, αυτές στοχεύει,  διότι γνωρίζει ότι από αυτές μπορεί να γκρεμιστεί στον μαύρο τάρταρο, διότι γνωρίζει ότι μία και μόνο παμπάλαια ψυχή ζώσα, με κατάλληλη προετοιμασία, μπορεί να εκμηδενίσει έναν ικανό αριθμό «χειμέριου στρατού». 

Επιθυμεί διακαώς να αναπαράξει τον εαυτό της σε κακοβαλμένες φωτοτυπίες, αντιγραφές, καθώς προσπαθεί μανιωδώς να επιταχύνει την φθορά των τελομερών των κυττάρων, και να αναπαράγει ένα τεχνητό κύτταρο δίπλα στο φυσικό, υγιές κύτταρο. Εάν φθαρούν τα τελομερή πιο γρήγορα από την ώρα τους, τότε το τεχνητό κύτταρο θα αναλάβει τα ηνία και έχουμε έναν «ζωντανό-νεκρό». Για να το πετύχει αυτό, θα σκαρφιστεί πολλούς τρόπους. 

Όμως οι παμπάλαιες ψυχές  είναι φύλακες και γνωρίζουν. Γνωρίζουν, πώς να γίνονται Περσέας και Βελερεφόντης. Γνωρίζουν πώς να δέχονται βοήθεια από την «αληθινή» Θεά Αθηνά και από τον «αληθινό» Θεό Ερμή, και όχι από την Αθηνά και τον Ερμή που έχει κλωνοποιήσει η Μέδουσα, και έχει πείσει τους περισσότερους ότι αυτοί είναι οι «θεοί» των Ελλήνων. Γνωρίζουν πώς να πηγαίνουν στην Μία και Μοναδική Θεϊκή Πηγή (Παγάν). 

Και επίσης γνωρίζουν ότι εάν «ενδυθούν ενεργειακούς καθρέφτες περιτριγυρισμένους από μολύβι» γύρω από το ενεργειακό τους πεδίο, θα στείλουν πίσω στην πηγή Μέδουσα όλες τις «χιμαίριες ενέργειες», από όπου και αν προέρχονται, αρκεί να δώσουν την εντολή και να προετοιμάσουν κατάλληλα τον εαυτό τους. Γνωρίζουν πώς να στείλουν πίσω τις «χιμαίριες ενέργειες» της Μέδουσας και μάλιστα με 10πλάσια ορμή εντροπίας, από την ταχύτητα που τους έστειλε η Μέδουσα διαμέσου της Χίμαιρας.

Και ο νοών….νοείτω…..  

Ashtar Hellas

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου