Υλικά
600 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
6 κ.σ μέλι
1 φλυτζάνι του ελληνικού καφέ γάλα εβαπορέ light
2 κ σ γλυκό βύσσινο κομμένο
2 κ σ κουβερτούρα φλούδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το γιαούρτι με το γάλα το μέλι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το γλυκό βύσσινο και την σοκολάτα και ανακατέυω καλά
Βάζουμε στην κατάψυξη μισή ώρα μετά ξαναχτυπάμε να αφρατεψει αυτό το κάνουμε 5 φορές
Πριν σερβίρουμε αφήνουμε 5 λεπτά και το σερβίουμε με σιρόπι βύσσινο
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου