Amfipoli News: Κορμός κατσαρόλας με ζαχαρούχο!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Κορμός κατσαρόλας με ζαχαρούχο!

 


ΥΛΙΚΑ

1 ζαχαρούχο
600 γραμ. νερό
6 κουταλιές ζάχαρη καστανή
8 κουταλιές κορν φλάουρ
250 γραμ. κουβερτούρα
250 γραμ βούτυρο
1 πακέτο πτιμπέρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα.

Ανακατευουμε στη φωτιά μεχρι να πηξει η κρεμα. Κατεβαζουμε και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.

Βάζουμε σε φόρμα ή ταψάκι και παγώνουμε.

Giwrgos-Giwta Godzamanis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου