Υλικά
300 γρ φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι
1 κούπα τυρί γκούντα
2 αυγά
λίγο αλάτι και πιπέρι
Για την μπεσαμέλ
2 κουταλιές βούτυρο, εγώ έβαλα φυτίνη
3 κουταλιές καλά γεμάτες αλεύρι
1 κούπα γάλα γεμάτη
μοσχοκάρυδο
Για το φύλλο
2 φύλλα έτοιμα σφολιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα που καίει στην φωτιά έβαλα μέσα το βούτυρο και το αλεύρι, ανακάτεψα καλά με το σύρμα μέχρι να λιώσουν. Πρόσθεσα το γάλα και μόλις έπηξε το κατέβασα από την φωτιά.
Μέσα στην μπεσαμέλ έσπασα με τα χέρια μου την φέτα, πρόσθεσα τα υπόλοιπα τυριά, χτύπησα τα αυγά και τα έριξα και αυτά μέσα, έριξα λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι, και πιπέρι.
Τα ανακατεξα όλα μαζι καλά...εστρωσα το πρωτο φυλλο στο ταψι αφου πρωτα ειχα λαδωσει το ταψι εριξα το μειγμα και απο πανω εβαλα το αλλο φυλλο,εριξα σουσαμι χαραξα ελαφρα με το μαχαιρι και εψησα σε αέρα για 45 λεπτά στους 180-200 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου