ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο, τρίβουμε 2 ξερά κρεμμύδια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και 6 κουταλιές της σούπας ρύζι και τα ζυμώνουμε.
Βαζουμε το μιγμα στο ψυγειο για 30 λεπτα.
Στην συνεχεια βαζουμε στην κατσαρολα νερο στην εστια ριχνουμε αλατι.
Βγαζουμε το μιγμα απο το ψυγειο και πλαθουμε τα γιουβαρλακια και τα περναμε απο αλευρι! Μολις αρχιζει να βραζει το νερο τα ριχνουμε μεσα και τα αφηνουμε να βρασουν καλα.
Στην συνεχεια ριχνουμε ρυζι και ελαιολαδο και το βραζουμε στο χαμηλο.
Οταν το κατεβαζουμε εχουμε χτυπημενο το αυγολεμονο και τα δενουμε μαζι.
Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου