ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 8 πατάτες ίδιου μεγέθους κανονικό μέγεθος και τις καθαρίζουμε και τις ψιλοκόβουμε στο μπολ.
Ρίχνουμε 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα, 6 κ.σ.μαιντανό ψιλοκομμένο, 6 κ.σ.δυόσμο ψιλοκομμένο,1 κ.γ.κοφτό αλάτι, 2 αυγά, μαυροπίπερο,100 γρ τριμμένο κασέρι η και φέτα και εαν θέλουμε 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη.
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί! Βάζουμε σε 3 μπολάκια στο ενα 3 αυγά χτυπημένα, στο άλλο αλεύρι 125 γρ και στο άλλο 200 γρ φρυγανιά τριμμένη.
Πλάθουμε τους πατατοκεφτέδες και βουτάμε πρώτα στο αυγό μετά αλεύρι και τέλος φρυγανιά.
Βάζουμε στο τηγάνι να ζεσταθεί ελαιόλαδο(100.γρ) και τα τηγανίζουμε ανά 4 λεπτά, να μην πέφτει η θερμοκρασια λαδιου.
Τα τηγανίζουμε και απο τις δυο πλευρές και τέλος τα βάζουμε σε αφορροφητικό χαρτί να μην ακουμπάνε ο ένας πατατοκεφτες με τον άλλον .
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου