Τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου
6 αυγα
3/4 ποτηριού ηλιέλαιο
δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
1/4 μοσχοκάρυδο
1/2 κγ.μεχλέπι
1/2 κγ.μαστίχα
1-2 κσ.ζάχαρη
σταφυδάκια (αν θέλετε)
3 κουταλάκια μπεικιν παουτερ
1 ποτ. γάλα
3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
Γύρω στα 2.3/4 ποτ. αλεύρι φαρίνα
σουσάμι από πάνω
Χτυπάμε τα αυγά το ηλιέλαιο καλά σε λεκάνη με ένα σύρμα ή στο μίξερ. Προσθέτουμε το γάλα, γιαούρτι. Έχουμε ανακατέψει τον δυόσμο με το τυρί και τα προσθέτουμε κι αυτά.Κοσκινίζουμε το αλεύρι τις μυρωδιές και μπεικιν πάουντερ και τα βάζουμε στην λεκάνη του μίξερ με τα άλλα.Ανακατευουμε στην χαμηλή ταχύτητα λίγο. Να ξεκόλλα από την λεκάνη του μίξερ.
Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμους για μια ώρα.
Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου