Για την ζύμη του φύλλου έβαλα δυόμισι κούπες αλευρι, ένα φλιτζάνι γάλα, ένα φλιτζάνι ηλιέλαιο, δύο κουταλιές της σούπας ξύδι, παρα δύο κουταλάκια γεμάτα μπεκιν πάουντερ, λίγο αλάτι.
Τα ζυμωσα, μπορείτε και στο μίξερ και μην ξεγελαστειτε και βάλετε παραπάνω αλεύρι, θα το ζυμωσετε μέχρι η ζύμη να.μην κολλάει
Θα το αφήσετε μισή ωρίτσα να ξεκουραστεί, θα κάνετε έναν ρόλο τυλίγεται εύκολα θα κοπεί στην μέση το ίδιο τα υπόλοιπα και θα ανοίξουμε το κάθε κομμάτι σε μέγεθος πιάτου μεγάλου, θα το αλείφουμε με νισεστε, οχι πολύ, και θα σκεπάζουμε τα κομμάτια όλα έτσι μέχρι το τελευταίο.
Το αφήνουμε 2 ώρες και έπειτα ανοίγουμε σε όσο λεπτό μπορείτε σε σχήμα παραλληλογραμο και φτιάξτε τις λωρίδες και γεμίστε το υπόλοιπο με ότι θέλετε εσείς πασπαλίζουμε με μαύρο και λευκό σουσάμι
Στην γέμιση έβαλα ντομάτα αλλά χωρίς την φλούδα και τους σπόρους και διάφορα τυριά, ότι θέλετε μπορείτε να βάλετε μπορείτε ακόμη να φτιάξετε δύο φύλλα να τα βάλετε ένα επάνω ενα κάτω σε ταψί.
Μπορείτε να τα κάνετε ατομικά την χρησιμοποιείτε με πολλούς τρόπους αν θέλετε μπορείτε να βάλετε μισή ποσότητα βούτυρο, μισή ηλιέλαιο.
Με την ζύμη αυτή μπορεί να κάνετε και ατομικά κάνοντας την ζύμη ρόλο κόβετε έπειτα σε φέτες και το γυρνάτε και γεμίζετε





Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου