Υλικά
- 250 γραμμάρια σουσαμι
- 250 γραμμάρια μελι
- Εκτέλεση:

Εκτέλεση για το παστέλι σε 10 λεπτά
Αρχικά βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στην εστία. Μόλις κάψει κάπως προσθέτουμε το σουσάμι και ανακατεύουμε συνεχώς για 2 λεπτά, για να το καβουρδίσουμε. Ρίχνουμε το μέλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζουμε λαδόκολλα στον πάγκο εργασίας μας και μεταφέρουμε στη λαδόκολλα το μείγμα. Σκεπάζουμε το μείγμα με μία δεύτερη λαδόκολλα και ανοίγουμε το παστέλι με τον πλάστη. Στη συνέχεια το κόβουμε σε ό,τι κομμάτια θέλουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου