ΥΛΙΚΑ
10 κρεμμύδια ζεματισμένα και κομμένα στο μπλέντερ
300 γρ τυρί φέτα
2 αυγά
5 κλαράκια δυόσμο
1 φλυτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 κουτ του γλυκού μαγ σοδα
1 κουτ του γλυκού μπεικιν
λιγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίστε και βράστε λίγο τα κρεμμύδια, 5-7 λεπτά απο την ώρα που θα αρχίσει ο κοχλασμός.
Κόψτε τα στο μπλέντερ προσθέστε την φέτα σπασμένη με τα χεριά σας ,προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα ανακατέψτε πολύ καλά.
Παίρνετε με δυο κουτάλια από το μείγμα και τηγανίζετε σε καυτό και μπόλικο λάδι αραβοσιτέλαιο..!
Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου