ΥΛΙΚΆ
Ενα πακέτο φύλλο κρούστας,
200γρ.φετα.
200γρ, κασέρι τριμμένο,
200γρ, μπέικον, η ζαμπόν(εγώ έβαλα γαλοπούλα κομμένη σε κύβους)
2 αβγά,
ένα λίτρο γάλα,
ελαιόλαδο,
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Λαδώνουμε το ταψάκι και πασπαλίζουμε με φρυγανιά.
Σουρώνουμε τα φύλλα ,και τα τοποθετούμε στο ταψί, λαδώνουμε τα φύλλα με ένα πινέλο,ρίχνουμε τα υλικά,.
Χτυπάμε τα αυγά,και τα ρίχνουμε μαζί με το γάλα, αλατοπίπερο,έχω κρατήσει 3 φυλλα και τα βάζουμε από πάνω.
Λαδώνουμε ρίχνουμε και λίγο νεράκι,και ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 40 λεπτά περίπου .
Lena Totsika - ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου