Συστατικά
400 γρ κουβερτούρα
200 ml φυτικό γάλα
150 γρ digestive
Τρούφα-Καρύδα-Κακάο
Οδηγίες
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το φυτικό γάλα σε μπεν μαρί.
Ενσωματώνουμε το σπασμένα μπισκότα.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Όταν το μείγμα έχει σταθεροποιηθεί το πλάθουμε τρουφάκια.
Αν μας δυσκολεύει κατά το πλάσιμο βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό.
Περνάμε τα τρουφάκια από τρούφα, καρύδα ή κακάο.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου