Υλικά
Για το κείκ:
2 αυγα
1 κουπα ζάχαρη
1/2 κουπα λάδι
1 1/2 κ.γ αλεύρι
3 κ.σ. κακάο
1 κουτ σόδα
Για τη σάλτσα:
3 κ.σ κακάο
10 κ.σ. γάλα
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
30-40 γρ βούτυρο
1 γεμάτη κουταλιά της σούπας νουτέλα
Εκτελεση
Χτυπάμε με μίξερ όλα τα υλικά για το κεικ και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Όταν κρυώσει, κόβουμε σε τετράγωνα. Ζεσταίνουμε τα υλικά της σάλτσας μέχρι να λιώσουν και να γίνουν ένα λείο μείγμα. Ρίχνω στο μπράουνι και σερβίρω με πορτοκάλι. Ο συνδυασμός πορτοκαλιού και σοκολάτας είναι ο αγαπημένος μου! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου