Amfipoli News: 11 «μαγικές» ασκήσεις που «ξυπνούν» τον μεταβολισμό, τις κάνετε στο σπίτι και χάνετε 3 κιλά ανά εβδομάδα

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

11 «μαγικές» ασκήσεις που «ξυπνούν» τον μεταβολισμό, τις κάνετε στο σπίτι και χάνετε 3 κιλά ανά εβδομάδα

  


Πολλές γυναίκες και άνδρες έχουν στόχο να χάσουν βάρους, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Παρακάτω παρουσιάζονται πολλές ασκήσεις διαφορετικών μεθόδων για να μειώσετε το βάρος σας. Αναλυτικά:

Δέκα ασκήσεις που θα βελτιώσουν το βάρος και το σώμα σας

Στύλος με σχοινιά για χαλάρωση χεριών και ώμων: Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, χαλαρώστε τα χέρια σας εντελώς και αρχίστε να στρίβετε το σώμα σας γύρω από τον άξονα της σπονδυλικής σας στήλης, μετακινώντας εντελώς το βάρος σας, αυξάνοντας σταδιακά σε ένταση.

Ερωδιός: Βελτιώστε την ευκινησία, την ισορροπία και τη ροή του αίματος στα πόδια. Επαναλάβετε την παρακάτω άσκηση 3-5 φορές και για λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα τη φορά.

Ρολλάκια: βελτιώστε τη σπονδυλική στήλη, τη ροή αίματος στην πλάτη. Επίσης, ανακουφιστείτε από στρες και κούραση, πραγματοποιώντας την ακόλουθη άσκηση για τουλάχιστον δώδεκα φορές.

Χαμηλοί κοιλιακοί: Χαλαρώστε τη σπονδυλική στήλη, ανάμεσα στους ώμους, πραγματοποιώντας τη συγκεκριμένη άσκηση για τουλάχιστον δώδεκα φορές.

Τέντωμα: Ανακουφιστείτε και χαλαρώστε, πραγματοποιώντας την ακόλουθη άσκηση για όσες φορές αντέχετε.

Κεράκι: Βελτιώστε τη ροή του αίματός σας στο κεφάλι, τη μνήμη σας, την πνευματική απόδοση και πνευματική λειτουργία σας, καθώς και την αναπνοή σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να παίρνετε καλές αναπνοές.

Σφίγγα και κόμπρα: Δυναμώστε πλάτη και σπονδυλική στήλη, κάνοντας την άσκηση για όχι λιγότερο από δέκα φορές.

Έμβρυο: Ανακουφιστείτε και χαλαρώστε τη σπονδυλική σας στήλη, πραγματοποιώντας την άσκηση σωστά μέχρι να νιώσετε καλά.

Στρίψιμο: Βελτιώστε την κίνηση και την ελαστικότητα της σπονδυλικής στήλης και βελτιώστε την κατάσταση των μυών σας, κάνοντας την ακόλουθη άσκηση.

Κάμψεις: Δυναμώστε μυς, τένοντες και σπονδυλική στήλη, επαναλαμβάνοντας την άσκηση μέχρι να νιώσετε καλά.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου