Amfipoli News: Σιροπιαστό γλυκό ταψιού με ινδοκάρυδο

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2024

Σιροπιαστό γλυκό ταψιού με ινδοκάρυδο

 


ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

για το σιρόπι
350 ζάχαρη κρυσταλλική 

500 νερό δυο-τρεις φλούδες λεμόνι μόλις πάρει βράση το βγάζετε ένα πακέτο με 12 φύλλα κρούστας

θα χρειαστούμε και τα χωρίσουμε τρεις φορές από τέσσερα βουτυρώνουμε το πρώτο φύλλο ινδοκάρυδο το ίδιο γίνεται μέχρι να φτάσουμε στα τέσσερα φύλλα

Διπλώνουμε και κόβουμε κομματάκια τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι το περνάμε από πάνω όλοι με βουτυράκι πάνω

Έχει περισσέψει και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά

Litsa Talaiporou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου