Υλικά
500 γρ μανιτάρια φρέσκα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη,
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο, το χυμό από 1 λεμόνι.
Εκτέλεση
Καθαριζουμε τη φλουδα απο τα μανιταρια και τα κοβουμε σε φετες!
Σε ενα τηγανι βαζουμε το ελαιολαδο , τα μανιταρια και τα υπολοιπα υλικα!Τηγανιζουμε περιπου 10 με 15 λεπτα μεχρι να παρουν χρυσαφι χρωμα.Βαζουμε τα μανιταρια σε μια πιατελα και οσο ειναι ακομη ζεστα ριχνουμε πανω τους τριμμενο κεφαλοτυρι.
Εαν νηστευετε ρίχνετε τυρι νηστισιμο
daddy-cool.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου